Beauty Academie Weert

ONLINE BEAUTY CURSUSSEN: Wil jij je ook specialiseren op het gebied van beauty?

Previous
Next

Schrijf je hier in voor de online cursus

Schrijf je hier in voor de online cursus

Schrijf je hier in voor de online cursus

Ben jij op zoek naar een carrière in de beauty sector? Of wil jij je huidige aanbod in de salon vergroten? Is het antwoord "JA"...... kijk dan niet verder

Met onze online beauty cursussen zul je een goede basis hebben om de specialisaties te gaan uitvoeren in je salon. Omdat de cursussen online te volgen zijn bespaart dit je veel tijd en tevens geld t.o.v. de klassikale lessen.

 

Studeer voltijds… studeer part time.. studeer op het werk…. studeer thuis…. Je kunt zelfs de lessen volgen in de bus of trein.  Het voorbeeld van online studeren is dat je dit kunt doen waar en wanneer je maar wilt. 

Momenteel zijn de volgende cursussen bij ons te volgen: Wimperextensions one by one, wimperlifting & henna brows. In de loop van de tijd zullen er meer cursussen worden toegevoegd in het aanbod.

Wil je toch graag praktijk ervaring op doen? Dit is uiteraard ook mogelijk. Je kunt de cursus ook doorlopen met aanvullend een praktijk dag. Deze praktijkdag kun je inplannen op verschillende momenten. Er zijn mogelijkheden overdag, in de avond en het weekend.

De cursussen zijn opgedeeld in theorie, praktijk & marketing. Na het afleggen van de meerkeuze toetsen en opdrachten met een voldoende zul je het certificaat behalen.

 

Klik hier voor onze Facebook

Klik hier voor onze Instagram

 

 Bestel hier je cursus

 Ga naar cursus catalogus

0
Open chat
Hulp nodig?