Beauty Academie Weert

Cursus catalogus

incl praktijk lifting (1)

Online cursus Wimperlifting met certificaat (met eventueel praktijkdag)

Wil jij je graag specialiseren tot wimperlifting specialist?  Wil jij leren hoe je op adequate wijze wimper lifting toepast, waardoor de eigen wimpers mooi omhoog krullen en de wimperkrultang overbodig wordt? 

Dan is de cursus wimperlifting iets voor jou! De vraag naar wimperlifting wordt steeds groter. Door de wimpers te liften krijg je een mooie open oogopslag en kan het gebruik van mascara overbodig worden.   

Vanaf €125,-

Klik hier voor meer informatie

 

INCL. 1 PRAKTIJK DAG (2)

Online cursus Wimperextensions met certificaat (met eventueel praktijkdag(en)

Wil jij je graag specialiseren tot wimperextensions specialist? Wil jij leren hoe je op adequate wijze wimperextensions zet en zo een mooie, volle wimper look bij je klant kan creëren?

Dan is de cursus wimperextensions iets voor jou! Iedere vrouw wilt mooie, lange, volle wimpers hebben. De vraag naar wimperextensions wordt steeds groter. Door wimperextensions te plaatsen krijg je een mooie oogopslag en is het gebruik van oogmake-up overbodig. 

Vanaf €150,-

Klik hier voor meer informatie

henna-incl-praktijk-1

Online cursus Henna Brows met certificaat (met eventueel praktijkdag)

Henna brows is momenteel DE trend in de beauty wereld. Wil jij leren om mooie volle wenkbrauwen te creëren met behulp van henna? Dan is de cursus Henna Brows iets voor jou! Vrouwen willen graag mooie, volle wenkbrauwen hebben die ze niet meer hoeven bij te tekenen. Door gebruik te maken van henna kun je de wenkbrauwen een mooi model geven en is de wenkbrauwpotlood verleden tijd.

Henna blijft tot 8 weken op de haartjes zit en tot 2 weken op de huid.

Vanaf €125,-

Klik hier voor meer informatie

0
Open chat
Hulp nodig?